• 038-4681500
  • *Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 10:00 uur

Feesten en partijen in Zwolle

Vijftig jaar geworden, vijfentwintig jaar werkzaam bij je werkgever of een andere reden voor een feestje? Restaurant De Handschoen is de locatie voor het vieren van een verjaardag, (huwelijks)jubileum, het organiseren van een receptie, het houden van een bedrijfsuitje of andere gelegenheid.

Voor feesten en partijen is onze zaal bij uitstek geschikt. U wordt ontvangen in een sfeervolle omgeving, waar u met uw gezelschap een leuke dag zult beleven. De zaal heeft een moderne en rustige sfeer, zodat het naar wens van onze gasten kan worden ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door haar rustieke karakter. Doordat wij centraal gevestigd zijn in Zwolle-Zuid, is onze locatie goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is het bij mooi weer heerlijk genieten op ons fraaie terras.

Vooraf inventariseren wij de wensen die er zijn voor uw feest of partij. Tijdens het feest kunnen wij standaard arrangementen en buffetten verzorgen, maar wij kunnen hier ook van afwijken om in te spelen op datgene wat u graag wilt. Samen met u, zorgen wij voor een onvergetelijke dag.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Restaurant

‘De Handschoen’ is gevestigd in een oude Saksische boerderij gelegen in het voormalige buurtschap Ittersum dat is opgegaan in Zwolle Zuid. De klassieke uitstraling van de boerderij is binnen gecombineerd met moderne elementen.

Ons adres

Nieuwe Deventerweg 103
8014 AE Zwolle
Open Google Maps
T. 038 468 1500
E. info@dehandschoen.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 10:00 uur. De keuken sluit om 21:00 uur.


Lunch                  vanaf 12:00 tot 16:00 uur
High tea              vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur
Diner                   vanaf 17:00 uur