Vacature medewerker bediening

(2-3 avonden per week)Wie zijn wij?

Mennoos Kookerij is een restaurant dat gevestigd is in het Menno Lutterhuis aan de Paterswoldseweg in Groningen. Na een periode van verbouwen hebben wij onze deuren officieel geopend in oktober 2016. Gasten kunnen bij ons terecht voor een lekker kopje koffie, lunch en diner. Zoals de naam al zegt: we zijn een Kookerij; in een ongedwongen sfeer genieten van lekker eten en drinken. Geen klassiek diner ’s avonds, maar toegankelijke gerechten die voor een betaalbare prijs met passie bereid zijn. Passie en liefde voor het vak komt ook op een andere manier bij Mennoos Kookerij naar voren: we geven het namelijk ook graag door. Mennoos Kookerij is opgezet door de Omega Groep en heeft dan ook een bijzonder karakter. Het team bestaat voor een deel uit jongvolwassenen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt en die bij Mennoos Kookerij een eerlijke leer- en werkplek krijgen.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het verzorgen van een geslaagde dag of avond in Mennoos Kookerij. Je werkt voornamelijk avonddiensten en tijdens deze diensten heb je te maken met diverse taken. Denk hierbij aan; het serveren van gasten, reserveringen aannemen, klaarzetten van groepen en/of partijen en het openen en afsluiten van het restaurant Naast de dagelijkse gang van zaken is er ruimte voor eigen inbreng!


Wie ben jij?

  • Je bent gastvrij, enthousiast en een sterke team player.
  • Je hebt passie voor gastvrijheid, eten en drinken
  • Je bent woonachtig rond Groningen
  • Je vindt het leuk om jouw passie over te brengen op anderen

 

Wat bieden wij jou?

  • Passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO gehandicaptenzorg
  • Een gezellige en leuke werkomgeving waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat
  • Mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen

En verder

  • Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste. Deze wordt bij de gemeente aangevraagd

Herken jij je zelf hierin en wil je reageren? Stap binnen met je glimlach en een goed verhaal, of mail je cv en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteldVacature medewerker bediening  (2-3 avonden per week)