Durf jij het verschil te maken in het leven van de ander?

Voor de regio Flevoland zijn wij op zoek naar:

Een stagiaire ambulant begeleider

Omega Groep is een jonge organisatie voor zorg aan kinderen, jeugdigen en hun gezinnen en aan volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden ambulante hulp, dagbesteding, logeer- en woonplekken in Flevoland, Overijssel, Friesland en Groningen.

De stagiaire ambulant begeleider is, in overeenstemming met de visie en missie van de organisatie, in staat een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van cliënten met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychische problematiek.

Volgend aan de visie van Omega Groep waarin de relatie met de cliënt, je collega’s en de organisatie centraal staat zoeken wij een enthousiaste stagiaire die voldoet aan het volgende functieprofiel:

 • Volgt een hbo-deeltijd opleiding en zoekt een jaarstage van rond de 20 uur per week.
 • Is een gedreven persoon die in staat is een relatie aan te gaan met de cliënt en de mensen in de omgeving van de cliënt die hierin een rol spelen, en met de collega’s die betrokken zijn bij de uitvoering van de zorg- en dienstverlening aan de cliënt.
 • Is aan het eind van de jaarstage in staat om een inschatting te maken van de begeleidingsbehoefte van de cliënt, dit te vertalen naar het maken van een plan en doelen, de voortgang bewaken en afstemmen met de cliënt en betrokkenen (netwerk andere instanties). Is regisseur in het proces. Dit wordt in samenspraak en afstemming gedaan met de stagebegeleider.
 • Afhankelijk van de complexiteit van de cliënt wordt de mate van achtervang ingezet dan wel directe samenwerking met de gedragskundige, clustermanager, stagebegeleider of collega begeleiders.
 • Is energiek en haalt positieve energie uit het werk.
 • Is flexibel en kan snel aansluiten bij ontwikkelingen binnen de organisatie.
 • Is alert op verbeteringen en neemt daarin initiatieven.
 • Gaat samen met de stagebegeleider, de collega begeleiders, de gedragswetenschapper en de clustermanager het appèl wat de cliënt op hem/haar doet beantwoorden en handelt daarnaar.
 • Heeft een open, lerende houding, vanuit de ontmoeting met de cliënten en collega’s.
 • Het in bezit zijn van een auto is wenselijk.
 • Ontvangt een stagevergoeding volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

Heb je vragen?

Dan kun je bellen met Regina Bakker op 06-22794847 of via onze receptie op 038-4552741.

Sollicitatie:

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren, dan kan je je sollicitatiebrief en cv sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van: stagiaire ambulant begeleider.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.