DURF JIJ VERSCHIL TE MAKEN IN HET LEVEN VAN DE ANDER?

Voor een woonlocatie in het centrum van Zwolle zijn wij op zoek naar een

Woonbegeleider 24 uur m/v

ter vervanging van zwangerschapsverlof. Tevens zoeken we een invalkracht die zich langdurig aan onze locatie wil verbinden. Er is een mogelijkheid om deze 2 vacatures te combineren.

Organisatie:
Omega Groep is een groeiende organisatie voor zorg aan kinderen, jeugdigen en hun gezinnen en aan volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden onder andere ambulante hulp, dagbesteding, logeer- en woonplekken in Flevoland, Gelderland, Overijssel, Friesland en Groningen.

Locatie:
Er wonen op onze locatie 12 jongvolwassenen, waarvan de meesten een licht verstandelijke beperking hebben met daarnaast soms een ondersteuningsvraag vanuit psychische problematiek.
Hun vraag richt zich op ondersteuning bij voor hen specifieke vraagstukken die invloed hebben op hun leven. Allen hebben hun eigen appartement in een complex waar ook particuliere bewoners wonen. We streven ernaar om een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze bewoners.

Begeleidingsstijl:
Wij leveren een bijdrage aan de levenskwaliteit van onze bewoners vanuit een contextuele benadering. Wij geloven dat context, achtergrond en de dingen die je hebt meegemaakt mede bepalend zijn voor hoe je in het leven staat.
Bij Omega Groep staat de ontmoeting tussen mensen centraal. We zijn onderdeel van het leven van de bewoner en hebben het lef om ons op alle levensgebieden te bemoeien en durven dit te bespreken. We werken vanuit het idee van ‘samenleven met elkaar’, omdat we geloven dat het leven wordt verrijkt door persoonlijk contact met de ander. Als begeleider doe je dit op basis van je intuïtie, kennis van de bewoner en je kunde.

Wij zoeken:

  • Een woonbegeleider die zich aangesproken voelt en herkent in bovengenoemde begeleidingsstijl.
  • Iemand die processen van bewoners kan volgen, kan beschrijven en kan overdragen naar collega’s.
  • Een woonbegeleider die flexibel is en bereid is wisselende diensten te draaien. Er zijn dag/avond- en slaapdiensten. Er is in de woonlocatie tussen 9 en 13u geen medewerker aanwezig. Bewoners gaan naar hun werk of volgen een studie. Tussen 16.30 en 21.00 zijn er 2 medewerkers.

Wij bieden:

  • Vanaf (medio) augustus 2019 tot januari 2020 een dienstverband ter vervanging van zwangerschapsverlof van 24 uur per week. In combinatie met een invalcontract bestaat de mogelijkheid om op korte termijn al ingezet te worden.
  • Een inspirerende werkomgeving met veel vrijheid voor eigen ideeën en inbreng waarbij liefde, lol en lef kernbegrippen zijn.
  • De functie is ingedeeld in schaal 40 van de CAO gehandicaptenzorg. Er is een aanvullende regeling voor woon-werk verkeer.
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg
  • Een werkplek waar het ook om jou gaat!

Solliciteren:
Stuur je sollicitatiebrief met motivatie waarin je je beschikbaarheid aangeeft samen met je CV onder vermelding van ‘vacature woonlocatie Zwolle’ voor 6 mei 2019 bij voorkeur via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Omega Groep, postbus 40116, 8004 DC Zwolle.

Op 16 mei tussen 14.30 en 17.30 vindt er een bijeenkomst plaats met kandidaten op basis van een eerste voorselectie.

Wil je meer weten over Omega Groep of deze functie kijk dan op www.omegagroep.nl of neem contact op met Kim Koerhuis, clustermanager, via telefoonnummer 06-22011311

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.