• 038-4681500
  • *Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 10:00 uur

Zakelijk in Zwolle

Restaurant De Handschoen is een geschikte locatie voor kort overleg, vergaderingen, workshops en bijeenkomsten. Door onze gastvrije ontvangst en doordat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen, is ons restaurant in Zwolle-Zuid een uitstekende keuze.

Vergaderingen of presentaties vinden tegenwoordig niet meer plaats op kantoor, maar op een bijzondere locatie. De Handschoen past perfect in dit plaatje, met onze prachtige authentieke boerderij. Wij hebben de volgende ruimtes tot onze beschikking:

Voorkamer → voor groepen tot maximaal acht personen

Opkamer → voor groepen tussen de acht en veertien personen

Grote zaal → voor groepen van veertien personen en meer

Onze zaal heeft de beschikking over een beamer, scherm, microfoon en Wifi-netwerk. Ook hebben wij voldoende parkeergelegenheid om grote groepen gasten te ontvangen. Indien gewenst, serveren wij een heerlijke lunch of diner voor uw gezelschap. Uiteraard is er onbeperkt water, koffie en thee. Neem contact met ons op, zodat wij de specifieke wensen kunnen bespreken. Wij zijn flexibel en spelen in op datgene wat u nodig heeft.

Verantwoord ondernemen

De Handschoen is een uitstekende keuze met het oog op verantwoord ondernemen. Het team bestaat voor een deel uit jong volwassenen die een eerlijke leer/werkplek verdienen in onze maatschappij. Die krijgen ze bij De Handschoen. In hun eigen tempo leren deze enthousiaste collega's het horecavak. Samen zorgen wij ervoor dat uw zakelijke evenement tot een succes wordt.

Restaurant

‘De Handschoen’ is gevestigd in een oude Saksische boerderij gelegen in het voormalige buurtschap Ittersum dat is opgegaan in Zwolle Zuid. De klassieke uitstraling van de boerderij is binnen gecombineerd met moderne elementen.

Ons adres

Nieuwe Deventerweg 103
8014 AE Zwolle
Open Google Maps
T. 038 468 1500
E. info@dehandschoen.nl

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 15:00 – 21:30
Woensdag 15:00 – 21:30
Donderdag 15:00 – 21:30
Vrijdag 10:00 – 22:00
Zaterdag 10:00 – 22:00
Zondag gesloten

De keuken staat voor u klaar met een vernieuwde lunchkaart op vrijdag en zaterdag vanaf 12:00 uur en een uitgebreide borrelkaart gedurende de hele week

Openingstijden kerst
Maandag 24 dec gesloten (kerstavond)
Dinsdag 25 dec gesloten (eerste kerstdag)
Woensdag 26 dec open vanaf 17:00 (tweede kerstdag)
Wij serveren dan een fantastisch 5 gangen diner, uitsluitend op reservering! Wees er snel bij want vol is vol!

donderdag 27 december tot 3 januari 2019 gesloten