• 038-4681500
  • *Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 10:00 uur

Zakelijk in Zwolle

Restaurant De Handschoen is een geschikte locatie voor kort overleg, vergaderingen, workshops en bijeenkomsten. Door onze gastvrije ontvangst en doordat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen, is ons restaurant in Zwolle-Zuid een uitstekende keuze.

Vergaderingen of presentaties vinden tegenwoordig niet meer plaats op kantoor, maar op een bijzondere locatie. De Handschoen past perfect in dit plaatje, met onze prachtige authentieke boerderij. Wij hebben de volgende ruimtes tot onze beschikking:

Voorkamer → voor groepen tot maximaal acht personen

Opkamer → voor groepen tussen de acht en veertien personen

Grote zaal → voor groepen van veertien personen en meer

Onze zaal heeft de beschikking over een beamer, scherm, microfoon en Wifi-netwerk. Ook hebben wij voldoende parkeergelegenheid om grote groepen gasten te ontvangen. Indien gewenst, serveren wij een heerlijke lunch of diner voor uw gezelschap. Uiteraard is er onbeperkt water, koffie en thee. Neem contact met ons op, zodat wij de specifieke wensen kunnen bespreken. Wij zijn flexibel en spelen in op datgene wat u nodig heeft.

Verantwoord ondernemen

De Handschoen is een uitstekende keuze met het oog op verantwoord ondernemen. Het team bestaat voor een deel uit jong volwassenen die een eerlijke leer/werkplek verdienen in onze maatschappij. Die krijgen ze bij De Handschoen. In hun eigen tempo leren deze enthousiaste collega's het horecavak. Samen zorgen wij ervoor dat uw zakelijke evenement tot een succes wordt.

Restaurant

‘De Handschoen’ is gevestigd in een oude Saksische boerderij gelegen in het voormalige buurtschap Ittersum dat is opgegaan in Zwolle Zuid. De klassieke uitstraling van de boerderij is binnen gecombineerd met moderne elementen.

Ons adres

Nieuwe Deventerweg 103
8014 AE Zwolle
Open Google Maps
T. 038 468 1500
E. info@dehandschoen.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 10:00 uur. De keuken sluit om 21:00 uur.


Lunch                  vanaf 12:00 tot 16:00 uur
High tea              vanaf 12:00 uur tot 16:00 uur
Diner                   vanaf 17:00 uur